PAGINA PRINCIPALA  
PRODUCTIE PROPRIE
DISTRIBUTIE
APARATURA MEDICALA
CONSUMABILE LABORATOR
VANZARI

1. Informatii generale
Următoarele condiții generale de vânzare se aplică la toate comenzile și la livrările efectuate de Deltasystech. Orice modificare a prevederilor de mai jos, se pot modifica la cererea clientilor numai dupa aprobarea acestora in scris de catre Deltasystech.

2. Pret/Oferte
Orice ofertă de pret făcută de Deltasystech cuprinde toate cheltuielile cu achizitia, asigurarile, transportul, instalarea si instruirea personalului. Preturile nu includ TVA si sunt exprimate in Eur sau Lei dupa caz. In cazul in care in oferta se specifica altfel acestea devin prioritare..

3. Primirea comenzilor
Comenzile trebuie să se facă în scris cu indicarea numelui produsului, pretul ofertat , numar oferta, etc... Comanda este considerata acceptata prin emiterea unui document oficial - Confirmarea comenzii sau a facturii proforma (depinde de termenii de plată oferite unui client) - în termen de 5 zile lucrătoare de la data primirii comenzii. Pretul din confirmarea de comanda sau factura proforma trebuie sa fie acelasi cu cel din oferta. Eventualele diferente de pret trebuiesc semnalate si solutionate in scris inainte de livrarea produselor comandate.

Confirmarea comenzii trebuie sa cuprinda : denumirea produsului, pretul, termenul de livrare exact ca in oferta transmisa .

Factura proformai trebuie sa cuprinda : denumirea produsului, pretul, termenul de livrare exact ca in oferta transmisa.

Deltasystech depune toate eforturile pentru a face produsele comandate disponibile pentru livrare în termen de maxim 4 săptămâni de la data primirii comenzii. Livrarile se pot face si imediat functie de situatia stocurilor. Termenul de livrare indicat pe confirmarea comenzii / factura proforma este aproximativă și nu este obligatoriu - termenul de livrare este functie de disponibilitatea de livrare a furnizorului extern..

Nu exista o valoare minima a comenzii dar in cazul comenzilor de valoare mica, pretul nu include taxele de transport aceste urmand sa fie suportate de catre beneficiar. .

 

4. Anularea comenzilor
Orice comandă de achiziție pentru bunuri în curs nu poate fi anulata de catre Cumpărător fără o notificare prealabilă scrisă și acceptata de catre Deltasystech. . Deltasystech își rezervă dreptul de a percepe valoarea mărfurilor daca acestea au fost deja importate sau furnizorul extern nu a mai putut anula comanda pri notificare scrisa a cestuia

Orice anulare de comanda efectuata dupa realizarea importului sau a producerii marfii da dreprul firmei Deltasystech de a percepe o taxa de 20% din valoarea produsului ca despagubire de import efectuat sau costuri de productie si materii prime

5. Livrarea
Termenul de livrare standard este de maximum 4 saptamani de la acceptarea comenzii sau a semnarii contractilui de furnizare bunuri dar acesta nu este obligatoriu pentru Deltasystech - termenul de livrare este in functie de disponibilitatea furnizorilor externi atat pentru produse finite cat si pentru materii prime .
În caz de deteriorare sau pierdere în timpul transportului, cumpărătorul trebuie să informeze imediat operatorul de transport și Deltasystech.

6. Conditii de plata
Plata contravalorii facturii se face in RON in conditiile negociate intre parti - Legea nr. 72/2013 .
In cazul platilor prin transfer bancar data efectuarii platii se considera data la care sumele se regasesc in conturile firmei Deltasystech.
Modalitatile si termenele de plata sunt specificate in cadrul ofertei de pret. In cazul in care in oferta de pret se specifica in mod expres alte rermene sau modalitati de plata aceste devin obligatorii pentru beneficiar

 

DELTASYSTECH Romania

Copyryght Mega Web Design