PAGINA PRINCIPALA  
PRODUCTIE PROPRIE
DISTRIBUTIE
APARATURA MEDICALA
CONSUMABILE LABORATOR
DISPENSERS
 
 

VITLAB® genius sunt o familie de instrumente cu o precizie dovedit că oferă mai multe avantaje în operațiunile de rutină lichid de manipulare.
VITLAB® genius sunt potrivite pentru o gamă largă de aplicații, și pot fi folosite în practic orice operație, deoarece materialele care vin în contact cu presa (PTFE, PFA, FEP, sticlă borosilicat și platină-iridiu) sunt rezistente la majoritatea acizi, baze și solvenți. Pierderea de reativ este evitata cu sistemul patentat (EP 542 241) cu valva de recirculare.
VITLAB® genius ste echipat cu un piston deplasare pozitivă din fluoroplastic (PFA) cu margini de etanșare pe peretele cilindrului. Acesta din urmă acționează ca un ștergător de parbriz pentru a preveni cristalizarea pe peretii cilindrului a substantelor usor cristalizabile . Cilindrul de sticla este si el acoperit cu plastic. Tubul de umplere telescopic poate fi reglat cu ușurință la diferite înălțimi de sticle.
VITLAB® genius este complet autoclavabil la 121 ° C (2 bar) conform DIN EN 285, și este certificată în conformitate cu DIN 12600.

   

Echipat cu un distribuitor inic duce la o mai mare precizie la repartizarea lichidelor - evitarea creerii de bule la repartizare
Fiecare unitate este fabricata în conformitate cu ISO9001: 2000 și este livrat cu un certificat de calibrare individual.
Rezistenta excelenta la agenti chimici corozivi face posibila utilizarea al repartizarea unei game foarte largi de produse
Toate piesele "umede" sunt complet autoclavabile la 121°C, 2 bar.
Prevăzut cu o supapă de siguranță anti-picurare, care permite exploatarea in siguranta a dispozitivuluit
Spre deosebire de alte dispensere , corpul de sticlă poate fi demontat din soclu pentru curățare.
Auto-off - dispenserul trece dupa 3 min in starea "sleep".- economie baterii
Fiecare dispenser vine echipat cu un set de adaptoare ca sa se poata monta pe sticle de reactivi di la diversi producatori.
Standard filetul este 30 mm .
Adaptoare: 38 mm, 40 mm si 45 mm

   
Acest produs este recomandat deoarece are o mare precizie la repartizarea repetitiva a lichidelor. Reliable measuring results with bubble-free dispensing.
Calibrat individual in conformitate cu ISO 8655 si este insotit de certificat de calibrare individual.
Rezistenta excelenta la agenti chimici corozivi face posibila utilizarea al repartizarea unei game foarte largi de produse.
Supapele din PTFEconfera o functionalitate excelenta si o reproductibilitate la fel de bunafunctioning reproducibility.
Pistonul ecta acoperit cu PTFE si Oring-uri din silicon pentru o mai buna etansare si o functionare lunga de timpt.
Cilindrul de sticla este protejat la spargere cu un strat de polipropilena ceea ce face ca acesta sa fie foarte rezistent la socuri accidentale
Setarea usoara a volumelor de lichide de repartizat.
Duza cu capac reduce contactul cu aerul și previne uscarea. Sistem antipicaturi.
Fiecare dispenser vine echipat cu un set de adaptoare ca sa se poata monta pe sticle de reactivi di la diversi producatori
Copyryght Mega Web Design