PAGINA PRINCIPALA  
PRODUCTIE PROPRIE
DISTRIBUTIE
APARATURA MEDICALA
CONSUMABILE LABORATOR
BALANTE INDUSTRIALE
       

Platforme rezistente la apa
Cântarele cu platformă impermeabile sunt proiectate pentru a funcționa în condiții de umiditate și de contact direct cu apa.
Seria WPT / h : Caracteristici : ecran LCD șiplatforma de cantarire din inox. Toate elementele de construcție sunt realizate din oțel inoxidabil OH18N9.
Indicatorul PUE seria C/31H este instalat pe un stâlp. Opțional, capul de afisare este instalat pe un cablu de 3 metri lungime pentru agățat pe un zid.

 

Seria WPT / H este disponibila cu o capacitate maxima de 3 kg / 1 g la 300 kg / 100 g.
Cântarele  WPT / seria H sunt alimentate de la rețea, iar RS 232 vine ca dotare standard.

La cererea clientului, cantarele platforma rezistent la apă pot fi fabricate cu strat anticoroziv

 

Cantare de control WPW/T/H/FH
Cantarele  WPW / T / serie FH sunt proiectate pentru masă rapidă de control a unui produs care este dozat direct pe o linie tehnologica de fabricatie sau umplere . Cantarul  poate funcționa ca o stație de cântărire separată, însă funcționalitatea completă este realizată prin unirea unui număr de cântare într-un calculator administrator de  rețea prin aplicatia  E2R oferita de RADWAG

 

Cantarul este  dedicat în principal pentru cantarire pești și plante pentru de prelucrare a cărnii, care necesită măsurători rapide și sigure, combinate cu o construcția robustă rezistenta la funcționare în condiții de mediu dure. Datorită specificului de piata pentru care seria WPW / T / FH acest cantar este dedicat unui anume segment, iar construcția a instrumentului se bazează în totalitate pe componente de otel inoxidabil, cu carcasa terminalului din otel 0H18N9Z. Afisaj LCD clar

Balante multifunctionale HTY
Balantele multifuncționale FMR / seria C sunt concepute pentru a determinarea rapida si precisa a masei în condiții industriale.
Toate tipurile de cântare FMR / C au de construcție elemente usoare, vopsite iar platforma din otel   inoxidabil.  Terminalul PUE seria HY dispune de un ucran color tactil, de  5,7" si tastatura tip membrana  QWERTY și taste numerice și de funcții separate.
 

Cantarul permite instalarea unei platforme suplimentare de cantarire.
 În plus, seria HTY / C oferă funcționalitate completă disponibilă în terminalul PUE seria HY:
- Afișaj programabil și taste funcționale,
- Proiectarea de template-uri personalizate de printare,
- Proiectarea de date de tip text indicate pe ecranul terminalului.
Cantarul multifunctional FMR / seria C este echipat cu un terminal conentat la platforma de cantarire printr-un cablu

 

Balante cu 4 celule de cantarire
Măsurarea cu utilizarea a  a 4 celule de sarcină este o garanție a unei masuratori precise, indiferent de poziționarea sarcinii pe platforma de cântărire.
Balantele de tip platforma serie WPT/4H sunt pe deplin realizate din profile de otel inoxidabil cat si platforma de cantarire . Indicatorul are ecran LCD cu iluminare și 5 taste de funcții.

 

Platforma de cântărire și indicatorul sunt conectate printr-un cablu de 3 m lungime ceea ce  permite ca indicatorul fie agățat pe perete.
Alimentare 220 V 50 Hz iar , RS 232 vine ca echipament standard,t.

Toate modelele prezentate au marca :

Copyryght Mega Web Design