PAGINA PRINCIPALA  
PRODUCTIE PROPRIE
DISTRIBUTIE
APARATURA MEDICALA
CONSUMABILE LABORATOR
ANALIZA APA
   

Spectroquant PICCO
Colorimetrele Spectroquant® Picco de la Merck sunt cunoscute pentru designul ergonomic şi uşurinţa de utilizare. Merck este încântat să anunţe că două colorimetre în special, oferă acum utilizatorilor o şi mai mare comoditate şi flexibilitate: Spectroquant® Colorimeter Picco Cl2/O3/ClO2/CyA/pH şi Spectroquant® Colorimeter Picco COD/CSB.
Versatilitate şi flexibilitate superioare
Cunoscut cu numele de Spectroquant® Colorimeter Picco Cl2/pH/O3, acest nou colorimetru Spectroquant® Colorimeter Picco Cl2/O3/ClO2/CyA/pH, măsoară încă doi parametri: dioxidul de clor şi acidul cianuric. Determinarea suplimentară a clorului este acum posibilă cu reactivii lichizi.
Numai un singur dispozitiv monitorizează patru parametri elementari de calitate a apei în industriile alimentară şi chimică, cercetarea în laboratoarele contractuale şi analizele pe teren şi în producţie.

Mutli-colorimetrul Spectroquant®

Preferaţi o soluţie cuprinzătoare şi mobilă? Atunci multi-colorimetrul Spectroquant® este cea mai indicată soluţie pentru dumneavoastră. Este instrumentul ideal pentru utilizatorii care doresc o soluţie necostisitoare şi generală pentru analiza fotometrică a apei. Peste 120 de metode pe baza cunoscutelor kituri de testare Spectroquant® acoperă toţi parametrii esenţiali din domeniul analizelor de apă potabilă şi ape uzate. Acumulatoarele reîncărcabile incluse şi caseta de transport facilitează folosirea acestui instrument oriunde şi oricând. Datorită încărcătorului inclus, acumulatorul se poate încărca chiar în timpul funcţionării dispozitivului alimentat cu CA. Portul de conectare pentru imprimantă sau PC face posibilă transmiterea seturilor de date de măsurare şi descărcarea fără efort, de pe internet, a noilor metode.

NOVA 60

Spectroquant® NOVA 60 este un instrument pentru analizele de rutină pentru toate tipurile de apă şi poate funcţiona atât cu celule de testare cât şi cu reactivi necostisitori. Peste 150 de kituri de testare cu diferite domenii de măsurare şi moduri practice de citire fac din NOVA 60 un fotometru cu o gamă universală de aplicaţii. Mai mult, instrumentul poate stoca 50 de metode definite de utilizator.

Teste Spectroquant
Fie că sunt ape potabile, ape de suprafaţă, ape de proces, ape uzate municipale sauape uzate industriale, ape pentru băuturi sau pentru efectuarea dezinfecţiei – beneficiaţi de peste 170 de soluţii competente! Mai mult de 130 kit-uri de testare Spectroquant® şi multiplele lor aplicaţii vă oferă numeroase avantaje, cum ar fi operarea rapidă şi simplă prin sistem de cod de bare, selecţia între teste cu celulă şi teste cu reactivi şi metodele analitice validate şi în concordanţă cu standardele. Domeniul parametrilor este adaptat exact cerinţelor operaţiilor dumneavoastră zilnice şi este constant lărgit. Dopurile filetate Spectroquant® pentru testele cu celulă oferă condiţii de laborator mai sigure, rezultate mai exacte şi manipulare mai uşoară. Aveţi încredere în rezultatele măsurătorilor – cu Testele Spectroquant®! -

Copyryght Mega Web Design