Analizoare vin rom Untitled Document
  PAGINA PRINCIPALA  
PRODUCTIE PROPRIE
DISTRIBUTIE
APARATURA MEDICALA
CONSUMABILE LABORATOR
ANALIZOARE DE VIN
   

Photometer for the Determination of Copper in Wine
Cuprul joacă un rol important în enologie, cauzând fenomene de instabilitate a vinului. Prezenţa cuprului poate fi atribuită tratamentelor pe bază de sulfat de cupru aplicate viţei-de-vie contra peronosporei. Conţinutul de cupru mai mare de 0.5 mg/l poate provoca, în condiţii particulare, grave probleme de instabilitate chiar şi în cazul vinurilor îmbuteliate la timp, cauzând binecunoscuta casare cuproasă. De asemenea, în doze excesive cuprul poate deveni toxic.
Eliminarea excesului de cupru implică tratarea vinului cu ferocianură de potasiu într-o cantitatea corelată cu cantitatea de fier din vin. Prin urmare, cuprul este un parametru care trebuie monitorizat cu cea mai mare atenţie pentru a preveni aceste probleme.
HI 83740 este un analizor specific pentru determinarea cuprului din vin, care îmbină uşurinţa utilizării aparatului cu precizia şi repetabilitatea măsurătorilor

Photometer for the Determination of Iron in Wine
HI 83741 este un fotometru dedicat conceput pentru a masura concentratiilor de fier ale ambelor tipuri de vinuri albe și roșii. Proiectat la standarde stricte de calitate Hanna și a construit cu o lampă de tungsten specializata  și un filtru de interferență pentru banda îngustă, aceastea oferind  citiri precise de până la 15.0 mg / l. HI 83741 face posibilă determinarea  rapida și ușara a starii. Citirile sunt afișate direct pe ecranul LCD în mg / l.

Photometer for the Determination of Color and Total Phenols in Wine
HI 83742 este un fotometru dedicat proiectat pentru a masura fenolilor totali , de culoare și nuanța a vinului. Extrem de usor de utilizat, acest instrument oferă  o analiză rapidă și precisă. La o simplă apăsare de buton, utilizatorii pot selecta gama de funcționare. În scopul de a măsura culoarea, nuanța și numărul total de fenoli, HI 83742 este echipat cu 3 canale optice independente. Fiecare canal are o specialitate sursă de lumină tungsten și  un  filtru de interferenta pentru banda ingusta. Filtrele sunt la 420 nm, 525 nm și 610 nm. Procedura de analiză pentru măsurarea acestor parametri presupune calcularea indicilor de la diferite lungimi de unda. HI 83742 calculeaza automat ecuațiile și oferă rezultate directe rapide.

Photometer for the Determination of Concentration of Reducing Sugars
HI 83746 este un fotometru pentru măsurarea zahăr rezidual în vin. O interfață rapida scurteaza numărul de pași de la prepararea probelor pana la rezultatul final . Echipat cu o sursă de lumină speciala - tungsten și un  filtru de interferență de banda ingusta la 610 nm, acest instrument ofera rezultate imediate, care pot facilita deciziile referitoare la perioada de recoltare, precum și estimarea potențialului de alcool în timpul procesului de fermentare și determinarea concentrației totale de zahăr rezidual in finala produs.

Photometer for the Determination of Tartaric Acid in Wine
HI 83748 este un fotometru portabil, cu micro-procesor pentru măsurarea acidului  tartric în vin. Auto-diagnosticul intern  optimizează sistemul optic  și asigură citiri mai precise  Un sistem optic avansat, construit în jurul unei lampi de  tungsten și un filtru de interferență pentru banda îngustă la 525 nm oferă precizie și repetabilitate. Cu câțiva pași simpli, vinificatorii pot rapid și precis măsura conținutul de acid tartric.

Copyryght Mega Web Design