PAGINA PRINCIPALA  
PRODUCTIE PROPRIE
DISTRIBUTIE
APARATURA MEDICALA
CONSUMABILE LABORATOR
MICROSCOAPE - OPTICE

B-190 - CARACTERISTICI
Sistem optic
Sistemul optic a fost conceput pentru utilizatorii exigenți, este alcătuit din componente de înaltă calitate, care asigura un contrast ridicat imaginii și o rezoluție optică excelentă.
Componentele optice au fost concepute și tratate cu tehnici speciale pentru a preveni formarea de mucegaiuri și ciuperci.
Stand
Standul este caracterizat de un design modern si ergonomic. Este ușor de transportat datorită deschiderii largi din spate, - port-obiectivul rotativ ce poate fi folosit ca un mâner. Deschiderea permite utilizatorului a vedea în mod clar obiectivele și probele
Mecanica - piesele mobile sunt realizate prin intermediul unor mașini-unelte computerizate cu comandă numerică pentru reducerea toleranței de fabricație și creșterea fiabilității instrumentului.
Fabrica realizeaza un control strict privind materialele și procesul de producție, acestea fiind optimizate prin procedurile stabilite de sistemul de calitate ISO 9001:2008
Illuminare
X-LED2

B-190 OPTIKA VIDEO & SOFTWAREOPTIKA  

 

B-353 - CARACTERISTICI
Sistemul optic & obiectivele
Modelele din seria B-350 sunt echipate, în funcție de diferitele modele, cu două tipuri diferite de sistem optic: standard de 160mm și sistemul cu corestie la infinit (IOS). În ambele cazuri, diametrul domeniul ocularelor este 20mm.
Suport microscop
Modern si ergonomic, acest suport este fabricat din aluminiu turnat sub presiune. Focalizare brută și fină (0,002 mm), cu butoane de control coaxial.
Tensiune mecanica la coborarea obiectivelor reglabila pana la limitalimita de oprire.
Disponibil în versiunea binocular sau trinocular.
Capul binocular este echipat cu un control pentru distanța interpupilară (55-75 mm), precum și cu compensarea dioptriilor.
Toate capetele se pot roti 360 ​​° si sunt inclinate la 30 °
Illuminare  
X-LED2

B-353 OPTICA VIDEO & SOFTWAREOPTIKA  
Copyryght Mega Web Design